3 x X°Cryo-huippukylmähoito

X°Cryo-huippukylmähoito on lahjakortti, joka varmasti viilentää saajansa! Tämä lahjakortti sisältää kolme huippukylmähoitoa.

X°Cryo-huippukylmähoito on luonnonmukainen ja lääkkeetön apu, joka on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin. Cryoterapia sopii erityisesti niille, jotka kärsivät erilaisista lihas- ja nivelkivuista. Paikalliskylmähoito lisää liikkuvuutta sekä auttaa lievittämään tulehduksia ja turvotusta. Huippukylmähoitoa voi tehdä myös kasvoille siihen suunnitellulla cryofacial-maskilla. Hoitomuotoa voidaan yhdistää monipuolisesti hierontaan, ihon hoitoon, kuntoutukseen ja kivun lievitykseen.

Kehon Vuoksen sähköisen lahjakortin voit tulostaa itse tilaamalla sen omaan sähköpostiisi, lähettämällä sähköpostitse suoraan lahjakortin saajalle tai välittää kuvatiedostona. Lahjakortti toimitetaan PDF- ja kuvamuotoisena, joka sisältää lahjakortin tiedot sekä koodin jolla maksu suoritetaan.

Sähköiset lahjakortit lähetetään 12 tunnin sisällä tilauksesta, postitse lähetettävät lahjakortit lähetetään seuraavan arkipäivän aikana.

Tilatessasi useamman lahjakortin ilmoitathan lisätiedoissa kirjataanko palvelut samalle lahjakortille (esim 3 x 60 minuutin hieronta) vai erillisille lahjakorteille, jos lahjakortin saajana ovat eri henkilöt.

Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

Hierontapaketit jotka sisältävät tuotteita, luovutetaan asiakkaalle ensimmäisen käynnin yhteydessä.

69,00 €