Tiimimme hyvinvointisi tueksi

Anette

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, 
X°Cryo-huippukylmähoitaja, Spine Metodi -valmentaja

Olen Anette, Kehon Vuoksi -tiimin toinen jäsen. Valmistuin kesällä 2019 koulutetuksi hierojaksi sekä urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulusta. Kouluttauduin loppuvuodesta 2019 myös Spine Metodi -valmentajaksi. Tampereella minulla oli oma vastaanotto paikallisen CrossFit-salin yhteydessä. 

Omaan lajirepertuaariini kuuluvat mm. ratsastus ja kuntosali sekä satunnaisesti pyöräily ja juoksu, mutta kaikenlainen liikunta on lähellä sydäntäni. Liikunta ja liikkuminen ylipäätänsä auttavat minua jaksamaan arjessa ja pitämään minut toimintakykyisenä myös tulevaisuudessa. Vapaa-ajalla minut pitävät aktiivisena kolme koiraa ja oma hevonen. Koen, että oman urheilutaustani kautta osaan auttaa asiakasta myös paremmin.

Hyvinvointialasta ja erityisesti hieronta-alasta kiinnostuin oman harrastukseni kautta, kun CrossFitille tyypilliset kovat treenit alkoivat tuntua omassa kropassani. Olen aina pitänyt asiakaspalvelutyöstä, mutta työ myyjänä ei antanut tarpeeksi haasteita. Niinpä ajattelin yhdistää oman kiinnostukseni liikuntaan ja halun auttaa ihmisiä, ja hakeuduin opiskelemaan hierojaksi. Tulevaisuudessa haluaisin kouluttautua myös liikunta-alalle.

Hyvinvointi on pienistä osasista koostuva laaja kokonaisuus, ja fyysinen hyvinvointi on vain pieni osa kokonaisuutta. Hierojana pyrin ottamaan asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja mahdollisuuksien mukaan myös ratkaisemaan ongelman, jonka takia asiakas on hakeutunut hierontaan. Välillä se vaatii asiakkaan ohjaamista toiselle terveydenhuollon ammattilaiselle. Yhdessä asiakkaan kanssa laadimme asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman kotihoito-ohjeineen. Hieronnan lisäksi olen erikoistunut X°Cryo-huippukylmähoitoihin ja purentalihasten hierontaan.

Niklas

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja (EAT), X°Cryo-huippukylmähoitaja

Olen Niklas, Kehon Vuoksi - tiimin toinen jäsen. Olen alunperin Imatralta kotoisin, mutta noin 10 vuotta sitten muutin opintojen perässä Tampereelle. Vuonna 2019 valmistuin koulutetuksi hierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulussa ja takataskussa on myös urheiluhierojan erikoisammattitutkinto. Valmistumisen jälkeen aloin pyörittää omaa hieronta- ja hyvinvointialan yritystä Kangasalla. Hierontojen lisäksi olen erikoistunut X°Cryo-huippukylmähoitoihin. Kesällä 2021 on aika palata kotikaupunkiini Imatralle ja tuoda matkan varrella tarttuneet kokemukset mukanani.

Kipinän hyvinvointialalle sain vuosia sitten omien terveyteen liittyvien kokemusten kautta ja halusta auttaa muita. Tähän yhdistettynä itsensä jatkuva kehittäminen ja itse yrittäjyys kannustavat minua alalla eteenpäin.

Urheilu on ollut aina osa arkeani ja kokemusta eri lajeista onkin kertynyt mukavasti - niin yksilö- kuin joukkuelajeista. Juniorivuodet tuli vietettyä karting-auton ratissa, ja lajissa tuli kilpailtua aina ulkomaita myöden. Nykyisin liikunta on minulle arkipäivää, joka pitää minut hyvinvoivana ja energisenä. Harrastuksiini kuuluvat maastopyöräily, saliharrastus, moottorikelkkailu, frisbeegolf ja koirien kanssa ulkoileminen. 

Asiakaskohtainen palvelu ja yksilöllinen hoidon suunnittelu ovat minulle tärkeitä kulmakiviä, jonka pohjalta hoitosuunnitelma rakennetaan asiakkaalle.