Kehon Vuoksen yhteistyöurheilijoiden esittely

26.03.2023

Joonatan Venäläinen, juoksu 800 metriä ja 1500 metriä.
Joonatan Venäläinen, juoksu 800 metriä ja 1500 metriä.

Joonatan Venäläinen

Keväällä 2022 aloitimme yhteistyön Joonatanin kanssa ja ilolla jatkamme hyvin alkanutta matkaa myös tulevalla kaudella! Joonatan on 16-vuotias urheilijalupaus, jonka päämatkoina ovat 800 ja 1500 metriä. Katseet Jontulla ovatkin jo tulevassa kisakaudessa ja treenit jatkuvat kovina läpi talven. Yhteistyö nuoren urheilijan kanssa on hyvin opettavaista molemmille osapuolille ja samalla myös palkitsevaa! 

Osana taustajoukkoa haluammekin varmistaa parhaan mahdollisen kehonhuollon niin treeni- kuin kilpailukaudella Kisakaudella hieronta on ollut kilpailuista palauttavaa ja seuraavaan suoritukseen valmistavaa, myös X°Cryo-hoitoa on hyödynnetty monipuolisesti tarpeen vaatiessa. Viime kesänä tulokset olivatkin kisoissa jo todella kovia ja tässä niistä muutama sana Jontulta: 

"Kausi meni hyvin ja ennätykset ovat nyt 1.58 800 metriltä ja 4.02 1500 metriltä. 16-vuotiaiden SM-kisoista Lempäälästä tuli hopeaa 1500 metriltä ja pronssia 800 metriltä. Nuorten Ruotsi-ottelussa 1500 metrillä olin 2. Nyt uusi kausi on startannut käyntiin ja treenit menneet oikein hyvin."-Joonatan...

Myös vuoden 2023 hallikausi sujui varsin mallikkaasti ja alla kovimmat tulokset:• ensimmäisissä hallikisoissa Joensuussa 21.1. 6. sija ajalla 4.03,39 1500 metrin matkalla• 29.1. Kuopiossa voitto miesten 800 metrillä ajalla 1.59,51• Nuorten SM-hallikisoissa Oulussa Joonatan juoksi M17 1500 metrillä hopealle ajalla 4.10,34 ja 800 metrillä pronssille ajalla 2.01,08, joka sattuu olemaan myös hänen uusi halliennätyksensä 

Nyt onkin hyvä painaa Joonatanin nimi mieleen ja seurata tämän nuoren lahjakkuuden suorituksia tulevina vuosina!

Juulia Kokko, Juoksu 100 metriä
Juulia Kokko, Juoksu 100 metriä

Juulia Kokko

Kehon Vuoksi on aloittanut yhteistyön kahden uuden urheilijan kanssa vuodelle 2023. Tavoitteenamme on sekä tukea urheilijoita kehonhuollollisesti että toimia osana taustajoukkoja.

Ensimmäisenä uutena urheilijana esittelyssä pikajuoksija Juulia Kokko. Juulia on käynyt meillä hoidoissa jo pidemmän aikaa, joten yhteistyön syventäminen oli helppoa. 

Tässä hieman Juulian tavoitteista ja tuloksista sekä tulevasta hänen omin sanoin:

"Tavoitteeni on pysyä terveenä ja saada näin ehjät kisakaudet kaikkien vastoinkäymisten jälkeen. Haluan saada parannettua ennätyksiäni reilusti. Näin pääsen takaisin omalle tasolleni juoksussa. Lisäksi haluan kokonaisuudessaan parantaa kaikkia ominaisuuksia juoksussa ja sen ympärillä.

Nykyiset ennätykseni ovat 100m: 12.21 ja 60m: 7.81. Saavutuksia: useat SM-kisa finaalipaikat, Motonet gp 5. sija ja 2021 Kalevan kisat."-Juulia

Talven treenit ovatkin sujuneet hienosti ja tuloksien perusteella voimme odottaa tulevalle kaudelle kovia juoksuja!

Janina Wahlsten, voimanosto ja erityisesti penkkipunnerrus
Janina Wahlsten, voimanosto ja erityisesti penkkipunnerrus

Janina Wahlsten

Seuraavaksi esittelyssä Kehon Vuoksen toinen uusi yhteistyöurheilija Janina Wahlsten. 

Janinalla on urheilun saralta hyvin monipuolinen tausta ja kisakokemusta sekä menestystä onkin kertynyt eri lajien parissa menestyksekkäästi. Nykyisin päälajina on voimanosto ja erityisesti penkkipunnerrus.

Yhteistyön osalta yhteinen sävel löytyi hyvin helposti ja tästä onkin hienoa lähteä syventämään sitä!

Alla Janinan saavutuksista ja tavoitteista hänen omin sanoin:

"Penkkipunnerruksen SM-kisat tähtäimessä, jos ei loukkaantumisia tule. Tällä hetkellä kilpailuennätys klassisessa penkkipunnerruksessa on 90kg. Salilla olen nostanut 100kg penkistä viime vuonna. Kisoihin tavoite on nostaa enemmän kuin mikä tällä hetkellä on salilla ennätys penkissä. 

SM saavutuksia löytyy useammasta eri lajista: -

- Bodyfitness JR SM 3

- Klassinen voimanosto JR SM 2

- Varuste voimanosto JR SM 1

Tuleviin kisoihin lähdetään saavuttamaan mitalisijoja, mutta sitä ennen huolletaan hyvin kehoa ja treenataan kovaa kohti kisoja. Katsotaan mihin se riittää."- Janina 

Janinalla on selkeät ja korkealle asetetut tulevaisuuden tavoitteet, joten kovia nostoja on varmasti odotettavissa

Siiri Väyrynen 100m aidat & jääpallo
Siiri Väyrynen 100m aidat & jääpallo

Siiri Väyrynen.

Loppuvuodesta 2023 yhteistyöurheilijajoukkomme kasvoi vielä yhdellä urheilijalla, kun yleisurheilija ja jääpalloilija Siiri Väyrynen liittyi joukkoomme. Pian 18-vuotiasta Siiriä on viime kautena kiusannut erilaiset loukkaantumiset, tavoitteet ovat korkealla kaudelle 2024. Toivotaan hänelle ehjää kautta tälle vuodelle!

 Siirillä yleisurheilussa päälajina on 100 metrin aidat. Talvikaudella mukana on myös jääpallo, jossa hän on päässyt edustamaan Suomea maajoukkuetasolla (N17). 

Alla Siirin mietteitä menneestä kaudesta ja tulevaisuuden tavotteista: 

"Tavoitteenani on saada ehjä kausi yleisurheilun ja jääpallon osalta. Haluan parantaa ennätyksiäni yleisurheilussa, sillä viime kausi meni hieman kehnosti. Kuitenkin kehitystä on näkynyt viimeaikoina. 

Edelliset ennätykseni ovat 15-vuotiaana tehtyjä, koska viimeisimpänä vuotena on ollut rasitusmurtumia, mutta nyt on kaikki kunnossa ja ennätykset lähtevät paranemaan. Saavutuksiani ovat jääpallon N17-maajoukkueessa pelaaminen sekä mahdollisuus edustaa Suomea ja yleisurheilussa muutamat SM-finaalipaikat." 

- Siiri