Aneten sairasloma 1.4.2024 alkaen

03.04.2024

Tiedote 9.4.2024

Viime viikolla pääsiäisen jälkeen meitä kohtasi suuri suru, minkä takia olemme joutuneet perumaan varattuja aikoja viime viikoilta.

Valitettavasti esikoisemme matka päättyi yllättäen ja varoittamatta ja hän syntyi aikaisin perjantaiaamuna enkelinä.  Moni on kulkenut myös tällä matkalla mukanamme ja elänyt odotuksen aikaa kanssamme, ja tämän takia halusimme jakaa myös suru-uutisen teidän kanssanne. Toivomme, että tämän myötä kohtaamiset ovat molemmin puolin helpompia.


Näillä näkymin Anette palailee elokuun aikana töihin ja Niklas pyrkii palaamaan tällä viikolla töihin kevennetyllä työmäärällä. Hänen kalenterinsa saattaa myös elää lähiviikkoina jonkun verran.


Tulemme ottamaan yhteyttä kaikkiin, joiden aika on jouduttu/joudutaan perumaan. Niklas pyrkii ottamaan yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin uuden ajan tiimoilta, voit myös halutessasi varata uuden ajan nettiajanvarauksesta. Niklakselle on avattu uusia aikoja toukokuun puolelle.

Kiitämme kaikkia tuesta ja ymmärryksestä.

Sydämmellä Anette ja Niklas 

Tiedote 3.4.2024

Anette joutuu jäämään huhtikuun alusta pidemmälle sairaslomalle, joten joudumme perumaan hänelle varatut hieronta-ajat huhtikuulta. Pahoittelemme tilannetta ja ilmoittelemme, kun hän pääsee palaamaan takaisin töihin.

Niklaksen osalta kalenteria tullaan avaamaan pikkuhiljaa.

#kehonvuoksi#imatra#hieronta#purentalihashieronta#hyvinvointi#urheiluhieronta#xcryo#virtaahyvinvoinnillesiNäytä kävijätiedot ja mainoksetMainosta julkaisuaTykkääKommenttiLähetäJaa