Kehon Vuokselta löydät Back on Track -hyvinvointituotteet ja vaatteet kehosi tueksi arkeen ja liikuntaan. Valikoimasta löytyvät tuotteet myös koirille ja hevosille. 

Back on Track Welltex suojat, tuet ja teippi on valittu vuoden 2023 Liikkujan tuotteeksi!

Back on Track Welltex tuotteiden hyödyt:

Ainutlaatuinen Welltex® infrapunateknologia saattaa:

  • Auttaa vähentämään lihasjännityksiä
  • Vähentää kipua
  • Helpottaa niveloireita
  • Nopeuttaa paranemista
  • Lisätä hyvinvointia

Tuotevalikoima

  • Tuotteet ihmisille, koirille ja hevosille
  • Niveltuet, suojat, tyynyt, teippi, vaatteet arkeen sekä liikuntaan
  • Kaikki tuotteet nähtävissä osoitteessa: https://backontrack.fi/
  • Toimitilalta löydät rajatun määrän Back on Track tuotteita, muut tilattavissa muutamassa päivässä!

Tuotekuvia

Back on Track?

Back on Track on ruotsalainen yritys, jonka visiona on luoda tuotteita ihmisten, hevosten ja koirien hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tuotteet on tarkoitettu suojaamaan ja ehkäisemään vammoja ja olemaan avuksi kuntoutuksen aikana. Siksi avainsanat: Prepare, Perform, Recover.

Vuosien varrella Back on Track on kasvanut ja tullut tunnetuksi brändiksi, jolla on tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Valikoima laajenee jatkuvasti ja tuotteita kehittää osaava suunnittelutiimimme Ruotsissa. Painopiste on teknisten ja toiminnallisten tuotteiden kehittämisessä, joiden istuvuus ja kestävyys ovat täydelliset. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ainutlaatuisilla tekniikoillamme: Welltex®, Iontex® ja Haematex™. 

Back on Trackin perusti vuonna 2000 yhtiön toimitusjohtaja, tohtori Erland Beselin. Tohtori Beselinillä on tohtorin tutkinto elinsiirtoimmunologiasta ja hänellä on yli 35 vuoden kokemus kliinisistä tutkimuksista. Hän on työskennellyt suurimman osan urastaan kliinisten tutkimusten tarkistamisen sekä uusien lääkkeiden testaamisen parissa. Hän pääsi kosketuksiin pitkän aallon lämpöenergian kanssa ensimmäisen kerran jo yli 20 vuotta sitten, ja oli vaikuttunut sen vaikutuksista ihmisiin ja eläimiin. Omien tutkimustensa aikana tohtori Beselin on ollut erityisen kiinnostunut tiettyjen mineraalien kipua lievittävistä ominaisuuksista.

Mitä on Welltex?

Welltex® sisältää ainutlaatuisen sekoituksen luonnollisia mineraaleja, jotka murskataan hienoksi jauheeksi ja sitten sekoitetaan nykyaikaisen tekniikan avulla kankaiden perusmateriaalin kierteisiin. Welltex®-kangas hyödyntää kehosi luonnollisesti tuottamaa lämpöä, muuttamalla sen infrapunasäteilyn muotoon ja heijastamalla lämmön takaisin ihoon, luihin, lihaksiin ja niveliin. Heijastuva lämpö auttaa vähentämään lihasjännitystä ja tukee verenkiertoa, mikä voi auttaa vammojen ja rasituksen palautumisprosessissa.

Welltex® toimii riippumatta siitä käytetäänkö tuotteita liikkuessa vai levossa. Koska Back on Track tuotteet käyttävät hyödykseen ainoastaan kehon omaa lämpöä, tuotteet ovat täysin dopingvapaita. Ulkoista lämpöä ei ole lisätty. Tulos on tasainen, rentouttava lämpö, ​​joka syntyy yksinomaan hyödyntämällä kehon omaa lämpöä.

Kerromme mielellämme lisätietoja ja suosituksia tuotteista sinun tarpeisiin sopivaksi, yhteydenotto onnistuu alla olevan lomakkeen tai yhteystietojen kautta.